Зелено училище

Зелено училище в ПБ „Шумнатица” - к.к. Боровец

 

Детски лагер в света на приключенията: сред чист планински въздух, очарованието на вековните гори на Рила, романтиката на лагерния огън и гостоприемството на ПБ „Шумнатица”- к.к. Боровец.

Богата културно - развлекателна програма: интелектуални игри, забавни конкурси, песни, танци, творчески изложби.

Анимация в ПБ “Шумнатица”: Сървайвър, В търсене на съкровището, Младши детективи, Пътуване във времето и други изненади.

Игри за малки и големи юнаци: игри за пъргавина, сръчност и съобразителност.

Карнавал „Звездите на Шумнатица”: Мюзик айдъл, дискотека, хоротека, лагерен огън.

Високо квалифицирани специалисти от:  „ Фея на мечтите”   - екип с доказан опит при работа с ученици, извън традиционните класни стаи.

Всички сме приятели, независимо от кой отбор играем!

За базата:

Разположена в живописна планинска местност, на 3 км. от центъра на к.к. Боровец  - целогодишен, модерен курорт с безброй възможности за активни занимания и забавления. ПБ “Шумнатица” е предпочитано място за провеждане на зелени и бели училища, семинари, тиймбилдинги, празнични събития.

Притежава територия от 26 дка обширен двор с волейболно игрище и други спортни съоръжения. Просторният двор в комплекса е ограден и е подходящ за  игри и занимания на открито.

Общият капацитет на базата е от 140 места разпределени в две масивни триетажни сгради. За своите гости „Шумнатица” осигурява настаняване  в комфортни стаи с по 3, 4 легла, всички със самостоятелни санитарни възли и телевизори, в част от стаите хладилник и балкон.

На разположение на гостите са 3 зали за учебни занятия и семинари, собствена кухня и столова. Храната се приготвя на място, предлаганото меню е съобразено с Наредбата за здравословните принципи и изискванията към безопасността и качеството на храните.

Анимация в ПБ “Шумнатица”

Акцент в работата ни е индивидуалния подход към децата, социалната им адаптация, стимулиране на желанието за личностна и творческа изява, възможността за спортна дейност по време на тяхната почивка. Ние организираме работата си така, че дете на всяка възраст, да може да намери занимание, да срещне много нови приятели, да пее и танцува, да сътвори подарък със собствените си ръце, да вземе участие в отборни състезания и нови игри. Активностите и заниманията включени в програмите, могат да се провеждат на открито - в обширния двор  или на закрито - в залите на базата, в зависимост от сезона и желанието на групите.

Със своя дългогодишен опит и традиции в работата с деца и млади хора, ние отделихме особено внимание на културно - развлекателните анимационни програми. Активностите и заниманията се провеждат от високо квалифицирани специалисти от нашата агенция. Екипът е с доказан опит  при работа с ученици извън традиционните класни стаи.

Пристигайки при нас, децата ще преоткрият себе си в една атмосфера на неограниченото детско творчество и въображение.

Повече за програмата и цените може да видите в офертата за зелено училище. Вижте я тук.

 

Сподели
Pin It