Фея на мечтите превръща всяка мечта на вашето дете за парти в реалност

Сигурно се питате: Откъде се появи Парти агенция Фея на мечтите?Кои са те?

Ще Ви отговорим като Ви разкажем една Приказка.

Както знаете, всяка Фея идва на бял свят с първия смях на новородено бебе.И така в една лятна нощ, в различни точки на света, по едно и също време, няколко бебета се засмяха за първи път и смехът им се издигна и понесе надалеч за да се срещне със съдбата.

Звънливите смехове се понесоха едновременно към късчето земя, а скоростта им растеше с наближаването на вълшебно място в сърцето на остров Никога, където всичко е възможно.Това беше Долината на елфите-домът на Феите.

Пазителят на вълшебния прашец Терънс пристъпи напред и поръси с чудотворния прашец звънливите гласчета.Те затрептяха и приеха формата на очарователни малки Феички.Това бяхме ние.

Всички обитатели на остров Никога бяха много учудени и изненадани, защото за първи път пристигаха няколко феички наведнъж, а и ние бяхме като две капки вода-не се различавахме по нищо една от друга.

Тогава към нас се приближи царица Клара, махна с ръка към другите Феи, които наредиха върху шапчиците на мънички гъби различни предмети.Тези предмети трябваше да ни помогнат да открием дарбата си.Но уви, до който и предмет да се докосвахме той се изпаряваше.Продължихме напред и се случи нещо удивително.Към, която и Фея да поглеждахме, отгатвахме нейното желание и на мига то се превръщаше в реалност.

Така царица Клара ни даде името-Феи на мечтите и ни прати на Земята за да радваме всички деца и възрастни като претворяваме мечтите им във вълшебна приказка.

И ето ни тук при Вас-деца и възрастни, О дааааааааааааа... и възрастни, Защото незабравяйте, че ние Феите идваме от остров Никога, където децата никога не порастват.Нашата дарба е да сбъдваме вашите парти мечти.

Питате се: Къде да е партито на мечтите ми- в къщи, в ресторант, в детската градина, на открито, под водата/ еее все пак внимавайте за какво мечтаете.../, ОТГОВОРЪТ е навсякъде, Защото е достатъчно Феята на мечтите да поръси малко вълшебен прашец и да превърне всяко място, всеки повод за празнуване в приказката на вашите мечти.

Какво се иска от Вас ли?Да мечтаете, мечтаете ........А сега трябва да се научите да летите.Питате как?Просто ни следвайте ...Мислете си за нещо хубаво, мечтайте ... и ще се издигнете като перца.Обадете ни се, затворете очи и ето ...Пиратския кораб " Веселият Роджър" вече е при Вас, познахте ли го, качете се тогава, Защото там Ви чака Феята на Мечтите, малко вълшебен прашец ... и БУМ...вашата мечтана приказка се превръща в реалност.

И знайте за нас няма по- голяма щастие от това да бъдем Феи на мечтите.

/Използвани абзаци от "Камбанка" и "Питър Пан"-Disney/

Сподели
Pin It