Най-често задавани въпроси и отговори

1.Къде парти агенция Фея на Мечтите организира детски партита?

Може да организираме мечтаното детско парти навсякъде. Най-често празненствата се провеждат в удобно заведение (ресторант или кафе), където има няколко свободни метра за организиране  на игри и танци с децата. Можем да празнуваме в любимото ви заведение или да се допитате до нас за избор на приятно и подходящо място.

Провеждаме партита и в детска градина, като съобразяваме изцяло програмата и нейното протичане с  изискванията на детската градина, за да не се нарушава дневния режим на децата. В детска градина партитата се провеждат предимно сутрин около 10 ч. с  препоръчителната продължителност  от  един час.

Най-веселото детско празненство може да бъде дори в уюта  вашия дом или градина, ако имате достатъчно свободно пространство. Нашият екип се грижи децата да са организирани с интересни занимания плътно по време на празника и няма да има „разрушения”.

Организираме партита и в детски клубове, където може да се възползвате от удобството и атрактивността на детските съоръжения и нашата професионална аниматорска програма.

Можете да изненадате вашето дете с парти в открит и закрит басейн. Важно е дълбочината да е съобразена с възрастта на децата. Желателно е да могат да достигат дъното на басейна.

Можем да организираме детско парти на всяко място без ограничения, което удовлетворява вашите изисквания и желанията на вашето дете.

2. Колко пространство е необходимо за организиране на детско парти?

За организиране на детско парти не е необходимо твърде голямо пространство. Нашата  програма от забавления ангажира вниманието на децата през цялото време  и може да се провежда навсякъде. Абсолютно достатъчни са няколко свободни метра, които се постигат без проблем в повечето заведения за организацията на едно чудесно парти.

3. Колко деца и на каква възраст да поканя?

Хубаво е децата да бъдат близки по възраст. Ако децата не са близки по възраст или са много на брой, тогава е препоръчително да изберете програма, която се провежда с двама и повече аниматори и ДиДжей.

4. Присъствие на възрастни на партито?

Присъствието на родители на партито го прави още по-специално. Забавленията за децата, организирани от парти агенция Фея на Мечтите е атрактивна и приятна за гледане от родителите по време на партито, а за най-активните и забавни гости сме подготвили и специално участие в подходящите забавления и танци.

5. Колко и каква храна е необходима за децата по време на детско парти?

По време на детско парти децата не консумират прекалено много храна. В началото на празненството е хубаво да е сервирана малка част от предвиденото хапване- например пуканки, солети, леки хапки, за да не им стане тежко по-време на забавленията. По време на партита с агенция Фея на Мечтите е предвидена специална почивка за хранене, когато да се сервира основното меню. Ето някои изпробвани идеи, от които може да изберете: пица, сандвичи, плата със панирани кашкавалчета или мини кюфтенца, пилешки хапки, а за пиене – безалкохолни, натурални сокове, шейкове и др. Уверете се, че има достатъчно минерална вода на достъпно място, тъй като децата често ожадняват по време на празненството.

6.Меню за възрастни

Когато възрастните са гости на детско парти в заведение, менюто най-често  се състои от плата с хапки, а напитките са на свободна консумация.

7. Какво е аниматор?

Професионалният аниматор организира забавления за децата. Аниматорите от парти агенция Фея на Мечтите са лъчезарни млади хора с театрално или педагогическо образование.

8. Защо да избера програма, която включва участието на ДиДжей и професионално озвучаване?

Когато в детското парти е включено професионално озвучаване и ДиДжей цялата програма от забавления се провежда на микрофон, а музикалният фон, който тече по време на програма създава един завършен, запомнящ се и оригинален продукт. Тази програма е задължителна когато броят на децата е по-голям или помещението, в което ще се провежда партито е голямо, както и за партитата на открито.

9. Какви са елементите, които едно детско парти включва?

Детско парти с парти агенция Фея на Мечтите включва забавна програма, поднесена с много професионализъм и ентусиазъм, в която се редуват игри, състезания и танци на избрана от вас тема, тържествено поднасяне на тортата, рисуване на лице, аниматор/и, ДиДжей с професионална озвучителна техника и детска дискотека/ по желание на клиента/.

10. Колко продължава детското парти?

Оптималната продължителност на детско парти е в рамките на два часа. Програмата е активна, забавна и специално балансирана, за да задържи интереса на децата през цялото време и да се получи един незабравим и пълноценен празник.

По желание на клиента партито може да бъде удължено на 3 ч. или да бъде с по-кратко времетраене.

За най-малките препоръчителната продължителност е час, час и половина, тъй като те по-трудно задържат вниманието си и лесно се изморяват.

11. Какви забавления са предвидени за децата?

Ще ви изненадаме с най-забавните игри, състезания и танци, смешна викторина с награди, които са съчетани в авторска програма на избрана от вас тема, която провокира и задържа интереса на децата по време на цялото празненство.

12. Какво е тематично парти?

Тематично парти е парти обвързано с любимата тема на вашето дете. Всички игри, танци, музикалното озвучаване и украсата са обвързани с избраната тема. Партито започва с забавна история, която въвежда децата в избрания сюжет.

13. На каква тема може да бъде детското парти?

Можете да изберете от темите, които предлагаме – вижте тук. Всеки любим герой от приказка или анимационен филм може да стане тема на парти.

14. Кога е подходящо организиране на рожден ден на повече деца едновременно?

Подобно празненство е подходящо, когато рождениците са:

-близнаци

-братя/сестри близки по възраст, които имат рожден ден в един месец

-съученици или приятели (близки по възраст), когато повечето гости са познати и на двамата рожденика

 

Сподели
Pin It